Telefon

42 73 99 01

Email

kontakt@mind2body.dk

Åbnigstid

Efter aftale

Virkningerne af meditation er positive og utallige. Undersøgelser har vist, at de, der mediterer på regelmæssig basis, har reduceret sygdom, stress og behov for hvile.

Men en af ​​de mest overbevisende grunde til at meditere er, at selve meditationsprocessen kan betegnes som fuldkommen. Meditation er ikke afhængig af resultatet, men selve meditationshandlingen, som transporterer en til en tilstand af tilfredshed og rolig bevidsthed under selve meditationstræningen, ikke kun ved slutningen af ​​træningen. Faktisk, fordi midlet er lig med målet, har træningen ingen begyndelse og slutter aldrig.

Foto: Vlada Karpovich / Pexels

I disse tider kender vi nok alle oplevelsen af konstante angreb af stress. Vi bliver bombarderet af ubudne energier i form af ting som fjernsyn, støjforurening, skænderier og vrede eller misundelige mennesker. For at modvirke denne enormt overvældende kraft af negativitet har vi brug for en overlegen magt, samlet i os selv; og meditation forbinder os med dette indre reservoir af rensende, oplysende energi.

I tidligere tider omgav naturen mennesker i deres daglige rutiner og tilværelsesritualer. Der var ingen kunstige lydvibrationer fra telefoner eller maskiner; der var ingen stress og sygdomme som følge af urbane industrielle kompleksiteter. Der var lyden af ​​vand, vindens summen, stjernernes skønhed på himlen og jordens duft. Der var naturlige tempoer i alle aspekter af livet, da folk plantede frø, plejede dem til fødevarer, og da de observerede naturens kredsløb, følte de en forbindelse til dem. I dag har de fleste af os slet ikke kontakt med naturen på nær samme måde. Vi lever i kunstigt kontrollerede klimaer, vi henter mad fra fastfood-restauranter eller fra supermarkeder, hvor det er pakket i kontrolleret atmosfære på en fabrik, vi forlænger dagen med elektrisk lys og fjerner os selv fra vores naturlige oprindelse og vores organiske, originale livstempo.

Meditation giver os en nem, bekvem, metode som kan bruges alle steder til at indgå i de tabte naturlige rytmer og æstetik ved at lukke verden omkring os ude, give slip på vores kroppe og rense sindet for al den kunstige stress, den bevidst eller ubevidst samler gennem livet.

Meditation koster ingenting, det har ingen skadelige bivirkninger, og tilføjer hverken kalorier eller kolesterol til din krop. Det er heller ikke vanedannende og ødelæggende som stoffer og alkohol. Men giver en høj følelse af velvære og lykke.

Meditation er forskellige ting for forskellige mennesker og vi bruger det forskelligt. Nogle bruger det som et værktøj til at forbedre sports- eller arbejdspræstationer og til at øge hukommelsen og andre mentale funktioner. Nogle mennesker stoler på det for at hjælpe dem med at håndtere sorg eller følgerne af traumer eller tragedier og for at genvinde en tilfredshed og påskønnelse af livets skønheder. Og der er dem, som bruger meditation som et kreativt værktøj til at inspirere dem i kunsten. Meditation giver os stærkere og mere vedvarende energi, seksuel energi og ro, da det giver en afslappende søvn, der kan sammenlignes med dyb, afslappende søvn.

Der er utallige grunde til at meditere, og måske kan vi gøre verden til et bedre og mere fredeligt og harmonisk sted, hvis vi alle tager tid ud af vores stressede liv for at holde pause og give os selv en mental opladning gennem meditation.

Copyright © 2022 Mind2Body.dk

Anbefalede artikler