Telefon

42 73 99 01

Email

kontakt@mind2body.dk

Åbnigstid

Efter aftale

Selvom vi ikke så gerne vil indrømme det, så får vi det vist alle bedre med os selv, når vi ved, at vi har hjulpet andre.

Vi bliver glade, når vi oplever, at andre har brug for vores hjælp. Vi bliver glade, når vi oplever, at andre har kunnet bruge hjælpe og vi bliver glade, når vi får tak for vores hjælp.

Det kan umiddelbart virke selvisk og egocentreret, men selvfølgelig vil vi hjælpe, og det er altid rart, at vide, at andre sætter pris på ens hjælp og opmærksomhed.

Det er vel også derfor, at langt de fleste, som arbejder med en eller anden form for frivilligt arbejde gør det. Hvad enten det er som træner for fodboldklubben miniputter, som ekspedient i den lokale velgørenheds genbrugsbutik, som besøgsven eller ved at tage rundt og optræde med sang og musik på plejehjem.

Det giver et boost til vores selvopfattelse, selvtillid, generelle velvære og trivsel.

Og tit kan det frivillige arbejde fører andre ting med sig, som nye livsbekræftende venskaber, rare oplevelser eller noget helt tredje.

Så hvis du ikke allerede er engageret i frivilligt arbejde, så kan du overveje det. Der er masser af foreninger, som har brug for frivillige, så du kan sikkert finde noget, der passer til dig.

Copyright © 2020 Mind2Body.dk

Anbefalede artikler